Vecka 47 – Lunchmeny
Måndag
- Pasta med lax & avokadosås
- Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
- Grillad kycklingfilé med kryddig sås & ris
- Vegetarisk: Grönsaksbiff med tzatziki
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor & kokt potatis
- Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt
- Pocherad flundrafilé med pepparrotssås & kokt potatis
- Pasta med köttfärssås
- Thai kycklingfilé med färska grönsaker & ris
- Vegetarisk: Raggmunk med lingonsylt
Onsdag
- Panerad kycklingfilé schnitzel med svampsås & stekt potatis
- Hackad biff med grönpepparsås & stekt potatis
- Stekt panerad fiskfilé med dansk remouladsås & kokt potatis
- Vegetarisk: Blomkålsgratäng
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk & pannkakor med sylt & grädde
- Korvstroganoff med ris
- Tandoori-marinerad kycklingfilé med ris
- Räkgratinerad fiskfilé med kokt potatis
- Vegetarisk: Broccolisoppa & pannkakor
Fredag
- Oxstek med potatisgratäng eller potatissallad
- Stekt strömming med skirat smör & potatispuré
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Lördag
- Kokt fiskfilé med pepparrotssås & kokt potatis
- Kryddspäckad fläskkarré med brunsås, stekt potatis & äppelmos
- Kycklingfilégryta med färska grönsaker & ris
Söndag
- Oxstek med potatisgratäng, gräddsås & gelé
- Stekt laxfilé med dill-hollandaisesås